Hirdetés

Comic-Con 2016 - a második cosplay-galéria is üt

|

Újabb cosplayerek, még őrültebb alkotások és sokkal több fotó: a Comic-Con 2016-ról érkezett második képadag is kihagyhatatlan.

Hirdetés

Ez már a negyedik képgaléria azóta, hogy elrajtolt a 2016-os Comic-Con: az első még csak bemelegítő volt, a második már több, mint száz fotót tartalmazott, míg a harmadik a cosplayerekkel foglalkozott, jelenlegi hírünk pedig ismét rájuk koncentrál. 

Hirdetés

Ahogy az előző posztban említettük, a ComingSoon.net és a SuperHeroHype kirendelt munkatársai is bőszen kattintgatják masináikat San Diegóban, hogy legalább a képkockákon keresztül átadjanak kicsit a Comic-Con őrületéből. Nem győzünk csodálkozni, hogy a cosplayerek ismét mennyire kitettek magukért, de a kreativitásukról ti is megbizonyosodhattok, ha átlapozzátok az ötvennél is több, vadonatúj fotót: 

A képek forrása: ComingSoon.net

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.