Hirdetés

Comic-Con 2016 - érdekes új címek Marvel animációs fronton

|

A Comic-Conon a Marvel Animation is megtartotta a saját előadását, ahol két sorozat érkezését jelentették be.

Hirdetés

Alábbiakban a Marvel Animation panelről hoztuk el a két legfontosabb történést, vagyis az Avengers Assemble következő évada és a Rocket & Groot miniszéria bejelentését. Talán ez így nem tűnik olyan érdekesnek azok számára, akik nem rajongói a rajzfilmeknek, ám előbbi nem akármilyen Marvel történetet fog feldolgozni.  

Hirdetés

Az Avengers Assemble, vagyis a Bosszúállók újra együtt című rajzfilmsorozat következő szezonja az "Avengers: Secret Wars" címet viseli egy vadonatúj csapattal, mint Vízió, Marvel Kapitány, Ms. Marvel, Fekete Párduc, Darázs, Hangya és a Jane Foster-féle Thor. Az érdekesnek tűnő folytatás logóját már meg is mutatták az eseményen: 

A másik fontos történés animácis fronton az említett Rocket Racoon és Groot főszereplésével érkező miniszéria, amit az Eisner-díjas képregényíró és művész, Skottie Young munkája ihletett. Miközben kedvenc párosunk úton van a Disney XD-re, a Marvel már közzé is tett egy rövid kis teasert, ami ugyan sokat nem árul el magáról a történetről, de megmutatja, hogy mégis mire számíthatunk ábrázolás terén - rendkívül jól alkalmazkodva Young stílusához.

Mind az "Avengers: Secret Wars" - felváltva az "Avengers: Ultron Revolution"-t -, mind a "Rocket & Groot" széria a Disney XD-n kerül majd adásba a "Guardians of the Galaxy" és "Ultimate Spider-Man" rajzfilmsorozatok mellett. Ti nézitek ezeket közül bármelyiket is? Ha igen, akkor melyik a személyes kedvencetek? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.