Hirdetés

Comic-Con 2016 - gigászi képgaléria érkezett

|

Több, mint száz képet tudunk nektek mutatni a San Diegó-i Comic-Con 2016 expó helyszínéről, amelyek között ugyanúgy van humoros, megdöbbentő és őrült is.

Hirdetés

Az esemény előtti képek után végre befutottak az első komolyabb fotók is a rendezvényről, amelyeken természetesen megcsodálhatjuk az összes kiállított standot, reklámot, bábút és portékát, beleértve a gyűjthető tárgyakat és rajongói relikviákat is. 

Hirdetés

Felsorolni is sok lenne, hogy mennyi film, sorozat és képregény elevenedik meg a Comic-Con 2016 helyszínén, egy lépést sem tehet meg úgy a lelkes geek, hogy ne botlana valamilyen kincsbe. A Collidertől származó látnivalókon olyan franchise-ok bukkannak fel különböző formában, mint a Star Wars, a Star Trek, minden a DC-től, minden a Marveltől és még sokáig folytathatnánk. Minden további nélkül következzék több, mint száz képkocka: 

A képek forrása: Collider

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.