Hirdetés

Comic-Con 2016 - fergeteges a LEGO Batman film új trailere

|

LEGO Batman sem maradhatott ki a Warner Bros. Pictures Comic-Conos felhozatalából és egy olyan, közel 3 perces videót kaptunk belőle, amelynek vannak sírva nevetős pillanatai.

Hirdetés

LEGO Batman megígérte a Comic-Con előtt, hogy ott lesz San Diegóban és tartotta is a szavát: Will Arnett szinkronjával ismételten olyat mutatott, ami miatt már a LEGO-kalandban is imádtuk és amiért érdemes lesz beülni a The LEGO Batman Movie-ra. 

Hirdetés

A LEGO Batman film vadonatúj előzetesében többet is láthatunk a Denevérember cseppet sem szürke hétköznapjaiból, Alfreddal való kapcsolatának vicces momentumaiból, de felbukkan a minden lében kanál Robin is, Jokerről már nem is beszélve.  Nekünk fülig ért a szánk a Comic-Conos trailer minden másodpercét nézve, csatlakozzatok ti is a vigassághoz, kattintsatok a fenti képre!

A The LEGO Batman Movie 2017. február 10-én debütál Chris McKay (Robot Chicken) rendezésében, Seth Grahame-Smith (RJ Berger, Abraham Lincoln, a vámpírvadász) forgatókönyve alapján, Phil Lord és Chris Miller produceri felügyeletével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.