Hirdetés

Comic-Con 2016 - a Son of Zorn is megmutatja magát

|

A LEGO-kaland mögött álló alkotópáros, Chris Miller és Phil Lord hamarosan egy sorozattal dolgoztatják meg rekeszizmainkat: a Son of Zorn a FOX-on debütál ősszel és van már hozzá egy új trailerünk is.

Hirdetés

Egy élőszereplős/animációs vígjáték hibrid, amit a LEGO-kaland készítői (Phil Lord, Chris Miller) találtak ki? Ez csakis valami nagy őrültség lehet és az is, de abszolút a jobbik fajtából!

Hirdetés

A Son of Zorn-ban hősünk, az animált és Jason Sudeikis hangján megszólaló Zorn a Csendes-óceán egyik távoli szigetéről (ahol mindenki rajzolt) tér vissza a kaliforniai Orange County-ba, hogy visszaszerezze hús-vér ex-feleségét, Edie-t (Cheryl Hines) és tinédzser fiát, Alant (Johnny Pemberton) ez pedig valószínűleg az eddigi legnehezebb küzdelme lesz mind közül. 

A FOX a Son of Zorn-t sem hagyta előzetes nélkül a Comic-Con 2016 apropójából, noha túl sok új jelenetet nem tettek bele, de a szeptember 25-re betervezett premierre így is hangolódhatunk vele. Nektek bejön ez a fajta stílus?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.