Hirdetés

Comic-Con 2016 - ő biztosan túlélte a The Walking Dead legutóbbi évadzáróját

|

Hatalmas cliffhanger-rel zárult a The Walking Dead 6. szezonja, Negan megölte az egyik főszereplőt. Na, de melyiket? Nos, a Comic-Con-nak hála, tudjuk, hogy ki az, akit biztosan nem!

Hirdetés

Az AMC csatorna világhírű The Walking Dead sorozatának producerei igazán izgalmas és idegőrlő lezárást találtak ki az előző, hatodik szezon végére. A sorozat legnépszerűbb karaktereit felsorakoztatták, majd letérdeltették a képregények legendás (és legkegyetlenebb) rosszfiúja, Negan előtt, aki a Lucille-nek keresztelt szögesdrótos-baseballütőjével bemutatkozásképp agyon is verte egyiküket.

Hirdetés

Na, de kit? Ezzel a hatalmas cliffhanger-rel búcsúzott a sorozat még április elején. S a készítők azóta is hétpecsétes titokként őrzik. Azt azért a jelenetből szinte egyértelműen ki lehetett venni, hogy nem Carl az áldozat (s ez nem is lenne logikus, a képregényeket figyelembe véve), s most a képregények és a sorozat atyja, Robert Kirkman elárult egy újabb nevet, akit lehúzhatunk a listáról.

Nem Rick az!

Jelentette ki Kirkman, néhány órával ezelőtt a San Diego-i Comic-Con-on, a sorozat paneljánál. Ez talán annyira nem meglepő, hiszen egyértelműen az Andrew Lincoln által játszott Rick Grimes a zombi-dráma főszereplője. Bár ennek ellenére, szinte biztosak vagyunk benne, hogy előbb-utóbb neki is búcsút intünk, s valaki más (Carl?) veszi át tőle a stafétát. De ennek  a hatalmas drámai fordulatnak még nincs itt az ideje.

Egy másiknak viszont igen: Kit ölt meg Negan? Az AMC odáig ment a titkolózásban, hogy valamennyi (az ominózus eseménynél jelen lévő) karakternek leforgatták a Lucille-általi halálát. Összesen 11 ilyen jelenetet! Így biztosan nem derül, ki, hogy ki a valódi áldozat, a minap bemutatott karakterposzterek szereplői közül. Rick biztosan nem, de akkor szerintetek ki? Egy biztos: október 9-én kiderül!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.