Hirdetés

Comic-Con 2016 - Posztereken a The Walking Dead 7. évada

|

Zseniális karakterplakátokat kapott a San Diego-i Comic-Con alkalmából a The Walking Dead folytatása.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a The Walking Dead hetedik évadának első teaser trailere, de addig is nézzétek meg a folytatás elképesztően jól sikerült karakterposztereit Negan tizenegy potenciális áldozatáról. Vajon kire sújt le legvégül Lucille?

Hirdetés

Aaron, Rosita, Rick, Michonne, Maggie, Abraham, Glenn, Eugene, Daryl, Carl vagy Sasha lesz az, aki számára szörnyű véget ér a történet Negan kezei által? Ezt a kérdést feszegetik a sorozat új plakátjai, melyeket a ma elstartoló nemzetközi Comic-Con alkalmából fedtek fel számunkra. A választ természetesen csak októberben tudjuk meg, de egy ütős előzetesre már pénteken számíthatunk, amikor a sorozat panelje is lezajlik a rendezvényen. Nem egyszerű munka lehet úgy összerakni az ízelítőt, hogy abból ne fogjunk gyanút, de már alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek a folytatás első képsorait.

A hetedik évad október 9-én veszi kezdetét, ahol el kell búcsúznunk valamelyik kedvencünktől. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.