Hirdetés

Comic-Con 2016 - ezekkel készül a Warner Bros. tévés fronton

|

Idén is hatalmas felhajtás lesz a San Diegó-i Comic-Con alkalmából, a nagy eseményen a Warner Bros. is jelen lesz és számos sorozatot visz magával. Mutatjuk, miket.

Hirdetés

Idén július 21-24 között kerül megrendezésre a San Diego Comic-Con, az év egyik legnagyobb expója, amelyre számos kiadó készül filmekkel, sorozatokkal, képregényekkel, videojátékokkal és minden mással, ami beletartozik a geek kategóriába. 

Hirdetés

Ott lesz a Warner Bros. valamint annak tévés divíziója, a Warner Bros. TV is, amely nem meglepetés, hiszen minden évben készülnek az eseményre, az már viszont annál inkább, hogy milyen tetemes mennyiségű sorozattal tarolják le a mezőnyt. A következő 21 szériát készülnek magukkal vinni:

- The 100
- Animaniacs Live!
- Arrow (A zöld íjász)
- The Big Bang Theory (Agymenők)
- Blindspot (Rejtjelek)
- DC's Legends of Tomorrow
- The Flash (Flash - A Villám)
- Frequency
- Gotham
- Justice League Action
- iZOMBIE
- Lucifer
- The Originals
- People of Earth
- Powerless
- Riverdale
- Supergirl
- Supernatural (Odaát)
- Teen Titans Go! (Tini titánok, harcra fel!)
- Time After Time
- The Vampire Diaries (Vámpírnaplók)

Kövessétek az oldalt július 21. és 24. között is, mert mindenről be fogunk majd számolni, ami a Comic-Conon történik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.