Hirdetés

Comic-Con 2016 - jön a Legion of Doom a Legends of Tomorrow folytatásában

|

A legendáknak ismerős ellenségekkel kell felvenniük a harcot az új évadban.

Hirdetés

A Legends of Tomorrow volt az előző szezonban az újonc sorozata a CW-nek, amivel tovább bővítették az Arrow és a Fash világát, idén már a Supergirl is beszáll a közös DC tévés univerzumba, miután a csatorna átvette a sorozatot. A Legends of Tomorrow második évadában a csapatnak kell rendet tartania, hiszen a Timemasterek nincsenek többé.

Hirdetés

Hatalmas felelősség vár a csapatra: Rip Hunter (Arthur Darvill), Ray Palmer/The ATOM (Brandon Routh), Sara Lance/White Canary (Caity Lotz), Professor Martin Stein & Jefferson "Jax" Jackson/Firestorm (Victor Garber és Franz Drameh) és Mick Rory/Heat Wave (Dominic Purcell), mert nem akárkikkel kell felvenniük a harcot. A második évadban érkezik a "Legion of Doom", vagyis az Arrow és a Flash legdurvább ellenségei összeállnak egy szupergonosz csapattá. Mindkét sorozatból két-két rosszfiú ugrik be, Damien Darhk (Neal McDonough) és Malcolm Merlyn (John Barrowman), illetve Reverse-Flash (Matt Letscher) és Captain Cold (Wentworth Miller). Mindannyian egy különleges szerződést kötöttek, vagyis nem egy sorozatban lesznek visszatérő szereplők, hanem a DC tévés univerzumában, vagyis mind a négy széria használhatja a karaktereket akkor, amikor a készítők szükségesnek érzik.

Az előzetesben majdnem mindenki bemutatkozik, Darhk természetesen azért, mert az időutazás miatt egy korábbi alteregójával fognak találkozni.

Mellettük még bemutatkozik a Justice Society of America és annak pár ismert karaktere: Stargirl, Obsidian, Dr. Mid-Nite (három különböző személy is viselte ezt az alteregót, de nem árulták el, hogy melyik karaktert fogják használni) és Rex Tyler (Patrick J. Adams - Suits). Egyelőre csak a legutóbbi kapott színészt is, a többieket később fogják csak bejelenteni.

Premier már október 13-án, de ha minden igaz marad a csonka szezon és a The Originals kerül át midseasonra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.