Hirdetés

A Doctor Strange rendezője egy Sötét lovag-szerű folytatást szeretne

|

Scott Derrickson Christopher Nolan filmjeit tartja a követendő példának.

Hirdetés

A Doctor Strange még be sem lett mutatva a mozikban, de ez nem zavarja Scott Derricksont, akinek már komoly tervei vannak a folytatást illetően. Elmondása szerint A sötét lovag stílusát fogja benne megidézni.

Hirdetés

Ugyan nem ment bele még a következő rész részleteibe, de annyit elárult, hogy ennél is nyomatékosabbra tervezi a főgonosz személyét. Mintának A sötét lovagot, illetve magát a trilógiát tekinti, ahol remekül kivitelezett ellenségeket láthattunk, vagy ahogy ő fogalmazott, "egészen bensőséges élmény"-t nyújtottak azok a karakterek, és mindenképpen ilyesmire törekszik majd a megvalósításban.

Ezen kívül arról is beszélt, hogy mennyire szereti Strange karakterét, valamint azokat a vizuális lehetőségeket, amik ebben a műben rejlenek. Azt már tudjuk, hogy Benedict Cumberbatch több filmre is leszerződött, így már csak a film sikerében és abban bízhat, hogy megtartják őt a rendezői székben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.