Hirdetés

A szépség és a szörnyeteg - ilyen lesz Gaston, Lumiere és Cogsworth

|

Szépen alakul már a Disney következő élőszereplős feldolgozása, A szépség és a szörnyeteg, amelyből most megkaptuk az első képeket a szereplőkről.

Hirdetés

A Disney jelenleg több vasat is tart a tűzbe, amikkel folytatni kívánja a klasszikusainak visszahozását élőszereplős változatban, hogy a legújabb generáció is megismerhesse a tündérmeséit. Többek között a Hamupipőkén, A dzsungel könyvén és az Elliott, a sárkányon már túl vannak, legközelebb pedig valószínűsíthetően A szépség és a szörnyeteg kerül a mozikba Bill Condon (Mr. Holmes, Kinsey, A WikiLeaks-botrány) elképzelései alapján, aki egy illusztris stábot irányíthatott a forgatáson. 

Hirdetés

Belle-t Emma Watson, Gaston-t Luke Evans, a Szörnyeteget Dan Stevens, Maurice-t Kevin Kline, Le Fou-t Josh Gad kelti életre, de a többieket sem kell félteni, hiszen Lumiere-t Ewan McGregor, Cogsworth-t Ian McKellen, pedig Mrs. Potts-ot Emma Thompson szinkronizálja. Egy rövid ízelítőnél többet még nem láthattunk az élőszereplős A szépség és a szörnyetegből és abban is csak Belle arca bukkant fel, de most a közösségi oldalakra felkerült pár fotó az egyes szereplőkről, méghozzá az egyik producer, Jack Morrissey jóvoltából: 

A szépség és a szörnyeteg 2017. március 17-én jelenik meg világszerte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.