Hirdetés

Megvan, hogy ki lesz az animációs Pókember főszereplője

|

Noha az élőszereplős Pókember: Hazatérés idén a mozikba kerül, jövőre sem pihen a hálószövő hős, ugyanis a Sony Pictures egy animációs filmmel készül. Most végre arra a kérdésre is pont került, hogy Peter Parker lesz-e a főhős vagy valaki más.

Hirdetés

Bár a LEGO-kalandot és a 21 Jump Streetet jegyző Chris Miller és Phil Lord páros inkább a Han Solo spin-off rendezését vállalták el az animációs Pókember filmmel szemben, forgatókönyvírói és produceri mivoltukban támogatták a projektet, amelyet az a Bob Persichetti készít, aki olyan mesék elkészítéséből vette ki a részét, mint a Herkules, a Mulan, a Tarzan, az Eszeveszett birodalom és A kis herceg. 

Hirdetés

A Sony Pictures most hivatalosan is megerősítette azt, amit már jó ideje pletykál a világháló, miszerint az egész estés Pókember animációs filmjük főszereplője nem Peter Parker, hanem az Ultimate képregények falmászója, Miles Morales lesz. 

A karaktert Brian Michael Bendis alkotta és Sara Pichelli rajzolta, először az Ultimate Fallout #4 számában bukkant fel. Miles hasonlóan kapta erejét, mint Peter: unokabátyja, Aaron Davis ellopott egy adaggal abból az OZ nevű szerből az Osborn Művek telephelyéről, amely miatt Parker is átváltozott, csakhogy a táskájában volt egy pici pók is, amely érintkezett a szerrel. Mikor Miles meglátogatta a bácsikáját, megmarta őt a kis állat és a fiú később különleges képességekre tett szert: láthatatlanná tud válni, hatalmas fizikai ereje van, mestere az akrobatikának, meg tudja bénítani ellenfelét és van pókösztöne is. 

Az animáció 2018. december 21-én hálózza be világszerte a mozikat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.