Hirdetés

Penge képeken az Assassin's Creed mozi

|

Ismét életjelet adott magáról az Assassins Creed filmadaptációja.

Hirdetés

Az utóbbi időben nagy a csönd az Assassin's Creed körül, ami a film decemberi premierjének közeledtét látva a kétkedőkben csak további aggályokat szülhetnek, pláne ha az utóbbi idők "vegyük lazábbra" típusú újraforgatási hullámát vesszük (Zsivány Egyes, Suicide Squad). Justin Kurzel nem éppen úgy fest, mint akit rálehetne venni, hogy filmjét színezze ki és Michael Fassbender sem arról híres, hogy egysorosokat puffogtatna két nagymonológ között. Most a Total Film jóvoltából érkezett egy rakás kép a filmből és várhatóan egy újabb előzetesre sem kell sokat várni.

Hirdetés

Mindenesetre Fassbender-nek a kettős szerep kellő kihívásnak tűnik: egyrészt ő alakítja Callumot, valamint az ő 15. századi spanyol ősét, Aguilar-t (abba most ne menjünk bele, hogy a német-ír Fassie elég nehezen eladható középkori spanyolnak). Annyi bizonyos, hogy a cselekmény jó része a jelenben fog játszódni és úgy fest a színésznek a múltbeli jeleneteiben jó formán szövege sem lesz. Egyelőre mégis bizakodóak vagyunk Kurzel munkáját illetően, már csak a stáblista miatt is, hiszen Fassbender mellett ott lesz még Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson és Michael K. Williams is. A nem éppen ünnepi kikapcsolódásnak ígérkező film premierje december 21.-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.