Hirdetés

A Bosszúállókhoz csatlakozhat Peter Dinklage

|

A legfrissebb információk szerint a Trónok harca fan-favorit karakterét alakító Peter Dinklage egészen fontos szerepben tűnhet fel az új Bosszúállókban.

Hirdetés

A híresztelések szerint februárban veheti kezdetét az egyre közelgő Bosszúállók: Végtelen Háború és a még cím nélküli Bosszúállók 4 forgatása, az előmunkálatok pedig már most gőzerővel zajlanak. A Föld legnagyobb hőseinek teljes felhozatala mellett biztosan visszaköszön a filmekben A galaxis őrzői csapata (az önálló kalandjaikat rendező James Gunn produceri szerepet fog betölteni), de viszontlátjuk Doctor Strange-t, Fekete Párducot és Pókembert is. Végre egy teljesen új név merült fel a szuperprodukciókat illetően, ami rajongók milliónak ismerős és nagy örömmel töltené el, ha megkötné a szerződést.

Hirdetés

A Variety jelentése szerint ugyanis Peter Dinklage folytat tárgyalásokat az érkező filmek egyik kulcsfontosságú szerepéért. A színészt főképp a Trónok harca közkedvelt iszákos kis törpéjeként ismerhetjük, de a szuperhősfilmek sem idegenek számára, elvégre a 2014-es X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban ő keserítette meg kedvenc mutánsaink életét Bolivar Trask szerepében. Semmit nem tudunk potenciális karakteréről azon túl, hogy fontos része lenne az új Bosszúállóknak, és egyelőre a stúdió sem kommentálta a hírt. Személyazonosságát illetően azonban jó pár érdekes spekuláció született azon nyomban. 

Nem sokkal a hír debütálása után Deadpool megalkotója, Rob Liefeld Twitter oldalán adott hangot saját elképzelésének. Szerinte Dinklage Pip-et, a Trollt játszhatja a filmben, aki eredetileg Adam Warlock ellenfele, majd pedig jó barátja lett. Mindketten nagyon fontos szerepet töltenek be a két közelgő Bosszúállók alapjául szolgáló képregényekben, az Infinity Gauntlet és az azonos címet viselő Infinity War történetekben, úgyhogy teljesen megállhat a helyén ez az elmélet. 

Vannak olyanok is, akik úgy gondolják, hogy MODOK karakterét alakíthatja a népszerű színész, ami már egy kicsit vadabb elképzelés. Elvégre elsősorban arra alapozzák az egészet, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháború egyik írója, Christopher Markus korábban elmondta, miszerint szeretné megtalálni a módját ennek a karakternek egy Marvel filmben való szerepeltetésére. Tény, hogy méretre megfelel, de az előbbi teóirát sokkal helyénvalóbbnak érezzük. Ti örülnétek, ha Peter Dinklage csatlakozna a Marvel Filmes Univerzumhoz? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.