Hirdetés

Fontos szereplő lehet Űrlord a Végtelen Háborúban

|

Érdekes pletyka látott netvilágot a napokban kedvenc űrbéli banditánk (most már csapatvezérünk) sorsát illetően.

Hirdetés

Chris Pratt jelenleg egyike Hollywood legnagyobb színészeinek olyan blockbusterekben játszott főszerepeinek köszönhetően, mint A galaxis őrzői vagy a Jurassic World. Kihasználva ezt úgy döntöttek a Marvelnél, hogy legyen Pratt karaktere a 2018-ban érkező Bosszúállók: Végtelen Háború egyik fő mozgatórugója - legalábbis a pletykák ezt mondják, mi pedig nagyon szeretnénk nekik hinni.

Hirdetés

Állítólag több, mint hatvan különböző Marvel karaktert fog felvonultatni a Bosszúállók kalandjainak következő fejezete, és ahogy az már hivatalos megerősítést nyert, ennek Űrlord és a Galaxis Őrzői is részei lesznek. Egy friss jelentés szerint Peter Quill valójában az egyik fő karaktere a filmnek a forgatókönyv legújabb verzióját tekintve, és kulcsszerepet játszik majd a Thanos elleni küzdelemben. Persze a Marvel minden hivatalos információt egyelőre hétpecsétes titokként őriz, az ilyen korai szkripteket pedig egy szempillantás alatt meg tudják változtatni. Habár sok idejük már nem igazán van nagyobb variálásokra, hiszen a forgatás még idén, várhatóan november vagy december környékén kezdetét veszi. 

A híresztelés mégis meglehetősen homályos. Az információ mögött álló forrás nem akart túl sokat felfedni a cselekményt illetően, amiről kvázi csak annyit tudunk, hogy Thanos a végtelen kövek összegyűjtésén fog ügyködni. A nagy kérdés az, hogy Peter Quill és csapata vajon valahol az űrben találkozik a Bosszúállókkal, vagy netán az Őrzők látogatnak el hozzájuk a Földre? Remélhetőleg hamarosan szolgál számunkra a stúdió némi bejelentéssel például a szereplőkről, addig is érjük be azzal, hogy sokat fogjuk még látni a nagyszerű Chris Pratt-et Űrlordként bohóckodni. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.