Hirdetés

Az ember a Fellegvárban 2. évad - Megérkezett az első előzetes

|

A Comic-Conos ízelítő után most egy teljes hosszúságú előzetes érkezett Az ember a Fellegvárban következő szezonjához.

Hirdetés

Tavaly mutatkozott be az Amazonon Az ember a fellegvárban 1. etapja, mely Philip K. Dick nagysikerű sci-fi könyve alapján készült. A tavalyi 10 rész után idén decemberben újabb 10 epizód erejéig térhetünk vissza abba az alternatív valóságba, ahol a második világháborút nem a Szövetségesek nyerték meg, hanem a Tengelyhatalmak, Amerikát pedig felosztották két részre oly módon, hogy a keleti rész a Náci Németország, a nyugati rész a Japán Birodalom fennhatósága alá került, míg az ország középső része egyfajta semleges övezetként áll fent. 

Hirdetés

A megszállt területeken a diktatórikus uralom ugyanúgy zajlik, mint Európában: állandó terror, fajüldözés, titkos rendőrségek, szigorú szabályozások. New York utcáit beborítják a náci jelképek, San Francisco-ét a japán felkelő nap képei. Tehát egy nagyon érdekes, és jól kidolgozott világba nyerhetünk betekintést, ami tele van cselszövéssel, izgalommal, az első évad végén pedig már a sci-fi szálat is belebegtették az alkotók, így kiváncsian várjuk a folytatást.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.