Hirdetés

Az új Batman miatt később jön az Igazság Ligája 2

|

A Warner Bros. szeretne elég időt hagyni a Ben Affleck-féle önálló Batman mozi kibontakozására, valamint Zack Snyder is elfoglalt lesz, így csúszik az Igazság Ligája folytatása.

Hirdetés

Blockbusterek esetében bevett szokás Hollywoodban, hogy még az első részt sem mutatták be, ám már datálták a következőt, egy akkora cím pedig, mint az Igazság Ligája meg is érdemli a többszörös figyelmet. Bízunk benne, hogy Zack Snyderék ezt - és a Wonder Womant - már jobban összerakják, mint a Batman Superman ellent és a Suicide Squadot; minden bizodalmunk a DC Comics adaptációk új felelősében, Geoff Johnsban van, aki valóban alkotói szemmel felügyeli a munkálatokat.

Hirdetés

És ez a következő Batman filmre (elvileg The Batman címen jön) is érvényes, amelynek rendezéséért, forgatókönyvéért (Johns bevonásával) és főszerepéért is Ben Affleck felel. A projekt korábban még nem kapott konkrét dátumot a kiadótól, ám a The Hollywood Reporter információi szerint a Warner Bros. eltolta az Igazság Ligája folytatását 2019-ről, hogy helyet biztosítson a The Batmannek. Noha ez hivatalosan nincs megerősítve, de úgy tűnik, hogy az Affleck-féle Batman került a Justice League: Part Two 2019. június 14-i premierjének helyére, amely így stílusos is lenne, hiszen 2019-ben ünnepli a 80. évfordulóját a Sötét Lovag (az 1939-ben megjelent Detective Comics #27-ben debütált).

Snyder most kicsit egyébként is szünetelteti a szuperhősöket a jövő őszre várható első Igazság Ligája után, ugyanis következő rendezése a régóta halogatott The Last Photograph lesz. A kamerák valamikor jövőre kezdhetnek el forogni Kurt Johnstad szkriptje alapján, aki mindkét 300-on dolgozott együtt Snyderrel. A sztori egy fotó körül forog, amely arra ösztökél két férfit, hogy elutazzanak a háború sújtotta Afganisztánba.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.