Hirdetés

Batman film - Shia LaBeouf, mint Red Hood?

|

Jó néhány rajongó Shia LaBeouf-ot szeretné Red Hood szerepében látni a DC Bővített Univerzumában, amiről petíció is indult.

Hirdetés

A DC rajongók ismét egy közös cél érdekében fogtak össze, ám ezúttal nem a Rotten Tomatoes lekapcsolásáról van szó. Nemrég derült fény arra az információra, miszerint Shia LaBeout-ot egy hajszál választotta el a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag című adaptáció egyik szerepétől, ami aztán ez Scott Eastwoodra hárult - a fanok most egy egészen más figura bőrében tudnák őt elképzelni a DC Bővített Univerzumában. Azért indult újonnan petíció, hogy LaBeouf játszhassa el Jason Todd, más néven Red Hood karakterét a mozivásznon, talán már a Ben Affleck által rendezett önálló Batman kalandban. A kérdés csak az, hogy ez valóban jó lenne?

Hirdetés
 

Ha valaki nem lenne olyan jártas ebben a témában, Red Hood egy ellenfél a DC Comics képregényeiben, aki tulajdonképpen a második Robin, azaz Jason Todd. Vele Joker végzett brutális módon, ám amikor mégis visszatért a sírból, felvett egy új álcát és Batman nemezisévé vált, amiért a köpenyes igazságosztó nem állt bosszút haláláért. Jason Todd Robin jelmezét már láthattuk a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában rajta némi graffitivel Joker jóvoltából - David Ayer aztán meg is erősítette, hogy az valóban az ő szerkója volt, a Suicide Squadból pedig kiderült, hogy Joker mellett Harley Quinn is szerepet játszott Todd meggyilkolásában. Ezek alapján kvázi teljesen megalapozott lenne a karakter feltűnése a későbbiekben, amit az önálló Batman kalandban lenne a leglogikusabb elsütni. 

Tekintettel arra, hogy még Red Hood potenciális megjelenése is csak találgatás, Shia LaBeouf castingja egyenesen egy vágyálom és semmi több jó néhány ember számára. Ha szerintetek a színész megfelelne a szerepben, akkor ide kattintva tudjátok aláírni a szóban forgó petíciót a stúdió buzdítására, ám ha épp ellenkezőleg gondoljátok, írjátok meg hozzászólásban, hogy miért nem látnátok őt szívesen, mint Jason Todd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.