Hirdetés

Zseniális a Batman: Return of the Caped Crusaders teljes előzetese

|

Az 1960-as évek Batman sorozatának sztárjai ismét visszatérnek egy animációs mozi keretében, amihez nagyszerű kedvcsináló futott be.

Hirdetés

A múltkori teaser trailer után megérkezett a Batman: Return of the Caped Crusaders című animációs film teljes értékű előzetese, ami egy az egyben a '60-as évek Batman sorozatát adja vissza Adam West főszereplésével - a denevérruhás igazságosztó hangját a közelgő rajzfilmben is ő kölcsönzi, ahogy például Robinét Burt Ward, Macskanőét pedig Julie Newmar. Igazi nosztalgiabombára számíthatunk hamarosan animációs téren, ami tökéletes kis kizökkenés lesz az elmúlt és a közelgő évek szuperhősfilmjei között.  

Hirdetés

Az előzetesben feltűnik az a bizonyos kvartett, akiket megígértek nekünk: Pingvin, a Joker, Rébusz és Macskanő, akik szövetkezve próbálják térdre kényszeríteni Gotham városát, illetve megállítani legnagyobb ellenségeiket - a dinamikus duót, Batman és Robin párosát. Mint ahogy azt az újonnan megjelent kedvcsináló is mutatja, a karakterek jelmezei, azok színei, a zene, a hangulat és még miegymás mind a klasszikus szériát idézik, így egy zseniálisan nosztalgikus adaptációnak nézünk elébe. A folytatásban a rajzfilm leírását olvashatjátok, odafent pedig meglelhető a szóban forgó előzetes már magyar felirattal is a DC Comics Magyarország jóvoltából. 

Az 1960-as években járunk. Batman és Robin akcióba lendül, amikor Gotham City-t Batman legördögibb ellenségeinek szövetsége fenyegeti - Pingvin, a Joker, Rébusz és Macskanő. Ezúttal a négy gonosztevő együttesen, gonosz tehetségeiket kombinálva alakítják a cselekményt, ami annyira aljas, hogy a dinamikus duónak ki kell mennie a világűrbe (és vissza), hogy megakadályozzák furfangos ellenségeik tervét és megvédjék Gotham-et. Ebben az igazán fantasztikus kalandban jó a rosszal, jó a jóval és rossz a rosszal néz szembe...

A DC Entertainment és a Warner Bros. Home Entertainment legújabb, várva várt egész estés rajzfilmje, a Batman: Return of the Caped Crusaders október 11-én jelenik meg Digital HD-n, november 1-én pedig Blu-rayen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.