Hirdetés

Batman Superman ellen - megerősítésre került egy nagy rejtély

|

Már a Batman Superman ellen előzetesei után azon zsongott az internet, hogy melyik Robin ruháját láthatjuk a trailerben, ám erre a filmben sem kaptunk választ, most viszont úgy tűnik, hogy megerősítésre került.

Hirdetés

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnalával elindult a DC Filmes Univerzuma, amit idén nyáron a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag fog folytatni. A Sötét Lovag és az Acélember találkozása már a márciusi premier előtt is nagy port kavart az interneten, ugyanis a film egyik előzetesében felfedték Batman (Ben Affleck) társának az összecsúfított jelmezét, csak azt felejtették el megmondani, hogy pontosan melyik Robinról van szó. Most úgy fest, hogy választ kaptunk a kérdésre, az egyik legvalószínűtlenebb forrástól, a Warner Bros. turistáknak szánt stúdió túrájától.

Hirdetés

A stúdió túra hivatalos facebook oldalára múlt héten felkerült egy videót, amit azóta egyébként töröltek is, amelyből kiderült, hogy a kiállított jelmezek, kellékek, stb. egytől egyig a filmekből származnak és nem replikák. A kiállításon a Batman Superman ellenben használt Joker által összefirkált Robin jelmez is látható, a túravezető pedig megerősítette, hogy Jason Toddhoz tartozott az öltözék. Todd a második karakter, aki magára öltötte Robin jelmezét, Dick Grayson után.

Warner Bros. Studio Tour
Warner Bros. Studio Tour

A legtöbben amúgy is Jason Toddra tippeltek, hiszen Joker üzenete a ruhán egybecseng az ikonikus "A Death in the Famaily" képregénnyel, amelyben szintén Batman bohócarcú nemezise vet véget Jason Todd/Robin életének, ezzel mély nyomot hagyva Bruce Wayneben. A pletykák szerint Robin halála megalapozhatja Red Hood felbukkanását az önálló Batman filmben, amelyet Ben Affleck közösen ír Geoff Johnsal. Viszont egy friss beszámoló szerint erre mégsem kerül sor, ehelyett egy rakás más ikonikus ellenféllel kerül szembe az álarcos igazságosztó.

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnalából nem sokat tudtunk meg Robin halálnak körülményeiről, de a nyomok egyértelműen Jokerre utalnak. Vannak olyan spekulációk, amelyek szerint Batman éppen társa megölése miatt gyilkolja maga is a gazfickókat, amit sokan felróttak Zack Snyder filmjének. Egyelőre nem tudni, hogy fény derül-e több mindenre Robin sorsával kapcsolatban a denevérember következő filmjében, ami a híresztelések szerint a 'The Batman' címet viseli majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.