Hirdetés

Így festenek a Batman Superman ellen vizuális trükkjei

|

Az év legmegosztóbb szuperhősfilmjének a speciális effektjei újabb bizonyítékát adják a filmesek találékonyságának.

Hirdetés

Lehet, hogy a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala esetében éles ellenállásban vannak a rajongók és az ítészek, de azt nem lehet elmondani, hogy ne látszódna meg a filmen minden egyes ráköltött cent (habár a forgatókönyvírót azért jelentősen túlfizették). Most a vizuális trükkök közül tekinthetünk meg párat.

Hirdetés

Amelyeket elnézve kétségtelenül lehetett dolga a VFX csapatnak, de nem egy robbanásnál, vagy Batman vetődésénél felötlik az emberben - főleg Christopher Nolan Sötét Lovag-trilógiája után - hogy mennyivel hatásosabb lett volna a valóságban megcsinálni egy-egy kunsztot.

BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE - Scanline VFX Shot Breakdowns Reel from ScanlineVFX on Vimeo.

Mellesleg a Scanline csapata már rutinosnak számít a szuperhősfilmek terén, hiszen a Vasember, a Bosszúállók, vagy A galaxis őrzői mellett az olyan Zack Snyder érdekeltségbe tartozó produktumok effektjeiért felelt, mint a 300, az Acélember, vagy a Suicide Squad.

Ti mit gondoltok? Túl vannak tolva az effektek a Batman Superman ellenben, vagy Snyderék pont annyit használták, amennyit a film megkövetelt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.