Hirdetés

Blomkamp visszahozza Lance Henriksen Bishopját az Alien 5-be?

|

Lehet, hogy ismét látjuk Henriksen híres androidját Ripley oldalán.

Hirdetés

Mivel már lassan egy éve köztudott, hogy a 20th Century Fox inkább Ridley Scott Prometheus folytatását szeretné előrébb hozni, mint az Alien 5-öt, Neill Blomkampnek elég ideje van átgondolni, hogy mit is szeretne átemelni az Alien szériából a saját projektjébe és mit szeretne megújítani. A legutóbbi pletyka a Lance Henriksen által játszott Bishop figurája körül forgott. Eszerint a színész lát némi reményt a visszatérésre.

Hirdetés

Lance Henriksen a legutóbbi interjújában nagyon dicsérően beszélt a rendezőről és egy kicsit húzta a mézesmadzagot a rajongók előtt:

Tudni lehet, hogy most készül egy új rész. Ott folytatódik, ahol az Aliens abbamaradt. Lehet, hogy engem egy táskában cipelnek majd, de lehet, hogy kimaradok az egészből. Blomkamp egy fantasztikus, rendkívüli író. Úgy érzem, ha ő csinálja, akkor valami lenyűgözőt fogunk kapni. Megvan rá a közönsége is.

Még júliusban derült ki, hogy az Alien 5 nem fogja figyelembe venni a harmadik és a negyedik rész történetvonalát, és így már érthető Michael Biehn, (Hicks) és Carrie Henn, (Newt) visszatérése, valamint Lance Henriksen Bishopként. Persze itt még semmit sem lehet biztosra venni. Interjújában a színész magáról az Aliensről is nyilatkozott:

Nagyon jó látni, hogy az Aliens kiállta az idő próbáját. Nem egy "régi" film. Még mindig nagyon működik. Nemrég voltam Austinban, Texasban, ahol levetítették, méghozzá teltházzal. Mindenki tudta a szöveget. De tényleg mindenki. Nagyon muris volt. Tényleg nagyon betalált az a film. Jim Cameron munkája egyszerűen fantasztikus.

Egyelőre elsőbbséget élvez az Alien: Covenant, de reméljük, hogy az Alien 5-re sem kell egy örökkévalóságig várni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.