Hirdetés

A Boba Fett-stílusú R2-D2 mindent visz

|

Egy orlandói rendezvényen felvonult R2-D2 is, de nem ám abban a formájában, ahogy azt George Lucasék megálmodták, hanem Boba Fett kinézetében.

Hirdetés

A jövő decemberben mozikba kerülő Star Wars: Episode VIII-ban láthatjuk leközelebb a vásznon a franchise egyik legikonikusabb droidját, R2-D2-t, szerencsére a kis közönségkedvenc minden valamire való rajongói eseményen szerepel, így történt ez a múlt hétvégén, Orlandóban megtartott MegaCon esetében is. 

Hirdetés

R2-D2 működő replikája ezen az expón is felbukkant, azonban nem abban a stílusban, ahogy megszokhattuk tőle, hanem Boba Fett Mandalorian páncéljában, a fejvadászra jellemző kinézetben pompázott. Victoria Schmidt (Scruffy Rebel) cosplayer készített is róla gyorsan pár fotót és rögzített egy felvételt, amit az Instragramján osztott meg:

MARRY ME ARTOO FETT 😱 #Megacon #StarWars #BobaFett #R2D2

Victoria Schmidt (@scruffyrebel) által közzétett videó,

Természetesen a különleges kis droidról található YouTube-videó is: 

Ti milyen másik karakterrel "kereszteznétek" még R2-D2-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.