Hirdetés

Borrowed Time - Leglehangolóbb Pixar rövidfilm valaha?

|

A Borrowed Time szomorú kis története nem az a típus, amit egy vidám Pixar film elé betennénk hangolónak.

Hirdetés

Nem csak az egész estés mozivilág tud benned maradandó élményt hagyni, hanem elég hozzá egy pár perc, méghozzá egy pár kiválóan megírt és tökéletesen megkomponált perc. A Borrowed Time is ilyen, ami a Pixar legújabb, és talán eddigi legszívbemarkolóbb rövidfilmje.

Hirdetés

A Borrowed Time szűk 7 perce egyszerre szólítja meg a felnőtt és a gyerek nézőközönséget. Egy szomorú embert szó szerint a szakadék szélére sodor egy régi, gyermekkori traumája, melynek ez a hely szemtanúja volt. Láthatjuk az ominózus élményt flashback formájában, melynek hatására egy belső küzdelemmel kell szembenéznie a férfinek. A történetéről csak ennyit lehet elárulni anélkül, hogy ne lőnénk le a poént.

Andrew Coats és Lou Hamou-Lhadj rendezték. Zenéjét Iñarritu favoritja, az Oscar-díjas Gustavo Santaolalla szerezte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.