Hirdetés

Avengers: Infinity War - A hihetetlen Hulk egyik karaktere is csatlakozik?

|

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor legnagyobb meglepetésünkre A hihetetlen Hulk egyik szereplője visszatér majd a Bosszúállók: Végtelen háborúban és nem Edward Norton.

Hirdetés

Lassan annyi színész fog felbukkanni az Avengers: Infinity War-ban (avagy magyarul a Bosszúállók: Végtelen háborúban), hogy nem fogjuk tudni nyomon követni. Most éppen egy olyan helyről kaphatunk egy visszatérő karaktert, ahonnan egyáltalán nem vártuk volna. 

Hirdetés

A Daily Record információi szerint az Avengers: Infinity War február 28-tól Skóciában forog, ahol a jelenlegi tervek alapján hat hónapot fog eltölteni a stáb. A gigászi film büdzséje 400 millió dollárra rúghat, de ami még ennél is érdekesebb, hogy Captain Marvel (Brie Larson) és Karen Gillen (Nebula) felkészülése mellett megemlítette a portál Liv Tylert is.

A gyönyörű színésznő Bruce Banner szerelmét, Betty Ross-t alakította A hihetetlen Hulkban, azóta pedig még csak említés útján sem találkozhattunk vele, éppen ezért olyan meglepő a pletyka. Természetesen mivel nem hivatalos hírről van szó, kezeljük erős fenntartásokkal. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.