Hirdetés

Megérkezett a CHIPS első előzetese

|

Itt van Dax Shepard rendőrös akció-vígjátékának előzetese, Michael Peña-val megtoldva.

Hirdetés

A Warner Brothers bemutatta az idén érkező CHIPS előzetesét, ami az azonos című, 1977 és '83 között futó sorozat filmadaptációja lesz. A filmben két kaliforniai motorosrendőr kalandját kísérhetjük figyelemmel, aminek főszereplője, írója és egyben rendezője az a Dax Shepard, akit a nagy többség a 2006-os Hülyék paradicsomából ismerhet. Shepard John Baker-t fogja alakítani, akit a sorozatban Larry Wilcox játszott egykor, míg társát, Frank 'Ponch' Poncherello-t, a már számos filmet megjárt Michael Peña viszi vászonra.

Hirdetés

A történet szerint Baker egykoron profi motorversenyzőként élte mindennapjait, ám az események negatív fordulatot vettek számára, most pedig azon van, hogy valahogy visszakapaszkodjon társa, 'Ponch' segítségével, aki talán nem túl meglepő módon egy beépített FBI ügynök. A film az előzetes alapján követi a zsáner és téma sztenderdjeit, mi pedig csak reménykedünk benne, hogy a Dax Shepard vígjátéka megéri majd a mozijegy árát. A filmben olyan nevek kapnak még helyet mint Kristen Bell, Adam Brody, Jessica McNamee, Ryan Hansen vagy éppen Vincent D'Onofrio.

A CHIPS március 27-én fog debütálni az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.