Hirdetés

Chris Evans-t szemelték ki Dr. Jekyllnek

|

Amerika Kapitány megformálója a másik énjét is megvillanthatja.

Hirdetés

Úgy fest, hogy a szuperhősök után hamarosan a szörnyek kora köszönt be. Lassan épül a Universal szörny univerzuma, amelynek első darabja a Tom Cruise főszereplésével készült Múmia lesz, amelyben állítólag a Russel Crowe alkotta Dr. Jekyll is fel fog bukkanni. Ezzel a szörnyes feldolgozással kívánja a versenyt felvenni a Lionsgate.

Hirdetés

A stúdió ugyanis a BBC One, Steven Moffat által papírra vetett 2007-es miniszériáját kívánja feldolgozni és már meg is vélték találni a címszereplőt Chris Evans személyében. Kétségtelenül érdekes lenne az alapvetően jófiúkra szakosodott Evanst egy hasadt személyiségű karakter bőrében látni, noha volt már ördögien őrült expasi (Scott Pilgrim a világ ellen) és sötét múltú hős (Snowpiercer), így vélhetően meg fog birkózni a szereppel.

A stáb többi tagja is egy sajátos produktumot sejtet. A producerek között ott van a talkshow háziasszony, Ellen DeGeneres, a forgatókönyvet Anthony Bagarozzi és Charles Mondry körmölik. Előbbi dolgozott Shane Black-kel a Rendes fickókon, utóbbi pedig hamarosan fog a Doc Savage mozin, szóval cool mozinak ígérkezik.

Ti mit gondoltok? Míg a sorozatban James Nesbitt alakította, Evans nem lesz túlságosan éles váltás, a tömegigényeknek megfelelő választás a szerepre? Vagy talán mindenkit meglep egy maradandó alakítással?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.