Hirdetés

A Coldplay is lerótta tiszteletét Gene Wilder előtt

|

A népszerű együttes is megemlékezett a most elhunyt legendás komikusról.

Hirdetés

Ugyan nálunk nem alakult ki kultusza a Willy Wonka és a csokoládégyárnak (ellenben a Tim Burton féle verziót eléggé csípjük), nyugaton szépen beleivódott a popkultúrába a most elhunyt Gene Wilder mesefilmje. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Coldplay tiszteletadása.

Hirdetés

A banda Prince és David Bowie előtt is lerótta a tiszteletét (ebből is látszik, hogy 2016 tragikus év), és a lehető legtökéletesebb módját választották annak, hogy megemlékezzenek a 83 évesen elhunyt legendás komikusról: a koncert egyik szünetében ugyanis rázendítettek a Pure Imagination című számra a filmből.

Mi sem bizonyítja jobban a film kultikus mivoltát, minthogy az abban elhangzó nótát rendre felhasználják, avagy feldolgozzák olyan előadók, mint a Maroon 5, Fiona Apple, Josh Groban, Mariah Carey, vagy Jamie Cullum.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.