Hirdetés

Nyerj páros belépőt Kurt Russell horrorwesternjének díszbemutatójára!

|

Hamarosan a mozikban a többszörös díjnyertes horror western, a Csontok és skalpok. Légy ott Te is a sikerfilm díszbemutatóján!

Hirdetés

Június 2-tól a Parlux forgalmazásában Magyarországra is megérkezik a világszerte hangos sikert arató és Kurt Russell nevével fémjelzett Csontok és skalpok (Bone Tomahawk). A Puliwood és a Mafab.hu jóvoltából most páros belépőt nyerhetsz az alkotás díszbemutatójára.

Hirdetés

Légy az elsők között, és vidd el Te a premier előtti vetítésre szóló mozijegyet. Nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi egyszerű kérdésre.

Melyik westernerben láthattuk legutóbb a hazai mozikban a film főszereplőjét, Kurt Russellt?

A: Játékidő

B: Aljas nyolcas

C: Úttalan út

A megfejtéseket a nyeremenyjatek@puliwood.hu-ra várjuk május 27. 16:00 óráig. A premier előtti vetítés 2016. június 1-én esedékes. A nyertessel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a díszbemutatóra!).

A Csontok és skalpok hivatalos története a következő: "Miután egy törvényenkívüli véletlenül a békés vadnyugati városkába vezet egy csapat kannibál barlanglakót, a szörnyek elrabolnak több telepest és egy helyi farmer feleségét. A farmer nem törődve sérült lábával, csatlakozik a mentőcsapathoz: a seriffhez, az idős tartalék-seriffhez és egy erős akaratú pisztolyforgatóhoz. Ami ezután következik, az utazás a földi pokolba, szembenézve egy olyan ellenséggel, melynek kegyetlensége nem ismer határokat. Ellenségük könyörtelenebb, mint gondolták: a csoport küldetése és saját túlélése is súlyos veszélybe kerül. A film az 1800-as évek közepén játszódik, a mai Texas és Új-Mexikó határán. Kurt Russell neve fémjelzi sztárszereposztást, ebben a felkavaró, akciódús horrorwesternben, mely egy félelmetes mentőakció krónikája a régi vadnyugaton. "

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.