Hirdetés

Darth Vader visszatér a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történetben

|

Szinte már hivatalos, hogy a Gareth Edwards rendezésében készült Zsivány Egyesben feltűnik majd a Star Wars filmek ikonikus karaktere is.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly legújabb száma kifejezetten a Star Wars filmsorozat első vadhajtásának, a Zsivány Egyes - Egy Star Wars sztorinak szenteli majd lapjait és jó néhány bennfentes információt ad majd tudtunkra a decemberben mozikba kerülő filmről. Az első és legnagyobb hírt a nyilvánosságra hozott borítónak köszönhetően már tudjuk is: Darth Vader visszatér a Lucasfilm legújabb alkotásában, amely 34 évvel az Ébredő erő eseményei előttre kalauzol majd el bennünket.

Hirdetés

Az új számot felcsapva nem csak ez az egyetlen meglepő dolog az exkluzív információk közül, ugyan Vadert illetően csak a visszatérés hírét igazolták, de a történet további karaktereiről és az újra forgatásokról is több részletet tudhatunk meg. Most már végleg igazolást nyert Mads Mikkelsen korábbi elszólása, miszerint Jyn Erso (Felicity Jones) apját alakítja majd a filmben. A karakter jelentősége a történet szempontjából az, hogy tudósként fontos információkat tud, amely mindkét oldal számára kritikus jelentőséggel bír. Továbbá azt is igazolták, hogy Alan Tudyk egy motion capture szerepben tűnik majd fel. A karakter a lentebb látható borítón is szerepel.

Az Entertainment Weekly tudja, hogyan kell húzni a rajongók agyát, hiszen a mellékszereplőkre betekintő szekcióról csak annyit árultak el előre, hogy: "A Star Wars rajongók az egyikükkel már találkozhattak korábban." Szerintetek ki lehet a rejtélyes karakter, akit a korábbi filmekből ismerhetünk?

Az antagonistákat illetően, Vader leleplezése mellett a Ben Mendhelson által alakított Birodalmi tisztről is olvashatunk pár szót: "Egy meglehetősen ambiciózus tiszt, aki minden megtesz azért, hogy az Uralkodó kedvében járjon - és elkerülje a fekete maszkos alak haragját." Azaz Darth Vaderét.

Az új szám megjelenése után valószínűleg még több részlet felszínre kerül majd a december 16-án debütáló Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetről. Addig is, amíg többet nem tudunk az igen nagy revelációkkal bíró Entertainment Weekly borítóját lentebb görgetve megtekinthetitek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.