Hirdetés

DC sorozat érkezik Black Lightning főszereplésével

|

Nagyon úgy fest, hogy a DC képregényein alapuló tartalmak listája ismét bővülni fog, amiről a folytatásban olvashattok részletesen.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint Greg Berlanti, a The CW-féle DC univerzum királya társult Mara Brock Akil-lal ("The Game", "Being Mary Jane") és férjével, Salim Akil-lal ("Seprűs esküvő", "Sparkle"), hogy elhozzanak nekünk egy DC Comics karakteren, Black Lightningon alapuló tévésorozatot. A projektért a Warner Bros TV, valamint a Berlanti és az Akil Productions fognak felelni, azt a hálózatot pedig jelenleg is keresik, ahol futhat majd a széria.

Hirdetés

A Black Lightning Jefferson Pierce történetét követi, aki évekkel ezelőtt meghozott egy elképesztően fontos döntést: megvált jelmezétől és szuperhős identitásától. Ám amikor mintadiák lányát, aki az igazság híve egy helyi banda bevonja maguk közé, Pierce visszatér a harcba, mint a körözött igazságosztó és a DC legenda Black Lightning. Ez a karakter az egyike volt a DC Comics legelső nagy afroamerikai szuperhőseinek, aki 1977-ben debütált. A képregényekben két lánya van Jeffersonnak, akik mindketten nyomdokaiba lépnek szuperhősökként - Anissa Pierce, más néven Thunder, aki az Outsiders tagja, illetve Jennifer Pierce, más néven Lightning, aki a Justice Society of America csapatában foglal helyet. 

A Warnernek jelen pillanatban hét DC képregényeken alapuló sorozata fut: az NBC új komédiája, a Powerless a hamarosan visszatérő Supergirl, Arrow, Flash, Legends of Tomorrow és iZombie sorozatok mellé a CW-n, illetve a Gotham és a Lucifer mellé a FOX-on csatlakozik, mint a felhozatal része. A Black Lightning sorozatról a készítőkön és az alapsztorin kívül egyelőre nem közöltek további részleteket, ám a koncepció mindenképp nagyon érdekes, így kíváncsian várunk minden fejleményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.