Hirdetés

Deadpool 2 - ezek a karakterek már biztosan visszatérnek

|

Miközben Deadpool esélyei egyre jobban nőnek egy Oscar-jelölésre, a folytatás két írója, Paul Wernick és Rhett Reese meglepték a rajongókat egy megerősítéssel a stábot illetően.

Hirdetés

A Deadpool folytatásában olyan új karakterek adják majd antihősünknek az ívet, mint Domino és Kábel, de nem kell aggódnunk amiatt sem, hogy nem látjuk viszont az első részben megszeretett figurákat, ugyanis többen is visszaköszönnek majd. 

Hirdetés

A film két forgatókönyvírója, Rhett Reese és Paul Wernick a Collidernek nyilatkozva elárulták, hogy a Deadpool 2-ben újfent láthatjuk majd Negaszonikus Tini Torpedót (Brianna Hildebrand), Kolosszust (Stefan Kapicic) és a taxisofőrt, Dopindert (Kara Soni) is, legalább egy megjelenésük biztosan lesz. Wernick arról is ejtett pár szót, hogy mi a helyzet Dopinderrel:

"Én azt mondanám, hogy Dopinder és Deadpool kapcsolata volt a legnagyobb élmény számomra. Szeretem ezt a kapcsolatot, valamint szeretem a karaktert. És benne is lesz a folytatásban." Majd viccelődve hozzátette: "Adjunk neki egy saját mozit!"

A Deadpool 2 forgatása hamarosan elrajtolhat, míg a premier valamikor 2018-ban esedékes. A rendezői székben David Leitch (John Wick) foglal helyet. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.