Hirdetés

Az amerikai producerek is jelölték Deadpoolt

|

Nem sokkal azután, hogy az Amerikai Forgatókönyvírók Céhe jelölte a Deadpool filmet a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában, az Amerikai Producerek céhe is kihirdette a maga esélyeseit, amelyek között szintén ott van Ryan Reynolds nagydumás figurája.

Hirdetés

Ezerrel dübörög a díjszezon és hamarosan elérünk a csúcsponthoz is, az Oscar-gálához, azonban előbb még a "kisebb" díjátadók jelentik be a maguk legjobbjait. Az Amerikai Forgatókönyvírók Céhe február 19-én hirdet eredményt, amire azért leszünk nagyon kíváncsiak, mivel Deadpool is a jelöltek között szerepel. Nem ez azonban az egyetlen lista, ahová a vörös bőrszerkós fenegyerek betette a lábát: a producerek is kedvelik őt. 

Hirdetés

Az Amerikai Producerek Céhe (Producers Guild of America - PGA) beharangozta, hogy a Legjobb film, a Legjobb animációs film és a Legjobb dokumentumfilm titulusra milyen filmeket jelöltek és a listán ott szerepel Deadpool is. Hogy ez miért annyira meglepő? A statisztikák hosszú böngészésétől eltekintve, általánosságban elmondható, hogy amely alkotás az Oscart megelőző fontosabb díjátadókon diadalmaskodik, annak rendkívül jó esélyei vannak az arany szobrocskára is. Tekintve, hogy Deadpoolt a forgatókönyvírók és a producerek is szeretik, nem tartjuk ördögtől való gondolatnak, hogy akár az Oscaron is eljuthat egy jelölésig. De ne legyenek illúzióink: ennél többre nem fogja vinni, már ez is csodába illő eredmény lenne. Íme a lista:

Legjobb film: 

Érkezés
Deadpool
Fences
A fegyvertelen katona
Hell or High Water
A számolás joga
Kaliforniai álom
Lion
A régi város
Holdfény

Legjobb animációs film: 

Szenilla nyomában
Kubo és a varázshúrok
Vaiana
A kis kedvencek titkos élete
Zootropolis: Állati nagy balhé

Legjobb dokumentumfilm:

Dancer
The Eagle Huntress
Life, Animated
O.J. Made in America
Tower

A nyerteseket január 28-án jelentik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.