Hirdetés

A Deadpool folytatásában nem lesznek híres mutánsok

|

Az írók nem szeretnének feltétlenül népszerűbb karaktereket beleerőlteni a Deadpool folytatásába.

Hirdetés

Nemsokára elkezdik forgatni a Deadpool folytatását, amit ismét Rhett Reese és Paul Wernick ír. Elsőre elég jó forgatókönyvet hoztak össze, reméljük másodszorra is oda teszik magukat és legutoljára biztosítottak minket, hogy nem fogják felesleges dolgokkal teletömni a sztorit. Ilyenek lesznek a kisebb-nagyobb cameok is, vagyis nagyobb névre ne számítsunk, mert nem érzik szükségesnek, hogy A-listás X-Men karaktereket erőltessenek bele a történetbe.

Hirdetés

Igazából nem akarsz egy Ferrarit a Deadpoolban látni, hacsak nincs valami célod vele. A Deadpool egy kemény, mocskos, kisebb dolog, olyan karakterekkel, akik annyira nem népszerűek. Kicsit ilyen szeretnivaló vesztesek. Nem szükségszerűen a top szuperhősök... A legnépszerűbb szuperhősök véletlenszerű cameoja lehet nagyon vicces vagy drámai. Szóval azért nyitva hagyjuk a lehetőséget, de nem szeretnénk csak azért belerakni őket, mert most megtehetjük, már ha így érthető.

Természetesen az előző részből megismert X-Menek visszatérnek, vagyis Negaszónikus Tini Torpedó és Kolosszus, viszont hogy ki lesz a belengetett Cable, egyelőre még kétséges (talán Pierce Brosnan). A rendező Tim Miller azonban sajnos már nem vállalta a második részt, kreatív nézeteltérések miatt, a helyét David Leitch vette át (John Wick).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.