Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor tér vissza Doctor Strange, új képek a filmből

|

Izgalmas részletek és fotók láttak netvilágot a Marvel egyre közelebbi varázslatos kalandjából, nem beszélve egy fontos megerősítésről.

Hirdetés

A Russo testvérek már bebizonyították az Amerika Kapitány: Polgárháborúval, hogy képesek kezelni, ráadásul igen jól egyszerre több szuperképességgel bíró karaktert a mozivásznakon. Nem véletlenül szerződtette le őket a Marvel Studios a 2018-ban és 2019-ben érkező Bosszúállók folytatásokra, amikben a hírek szerint hatvanhét szereplőt fognak mozgatni - habár eddig csak annyi biztos, hogy a Föld legnagyobb hősei mellett A galaxis őrzői is tiszteletüket teszik, most már a novemberben bemutatkozó Stephen Strange-re is megerősített visszatérőként számíthatunk majd. 

Hirdetés

Mindezt maga Doctor Strange, vagyis a zseniális Benedict Cumberbatch árulta el az Empire magazinnak egy friss nyilatkozatában. Amikor az általa alakított legfőbb varázsló visszatéréséről kérdezték, csak annyit mondott, hogy nem semmi logisztikai kihívás lesz összehangolni az ütemtervét olyan sztárokkal, mint Robert Downey Jr (Tony Stark), Chris Evans (Amerika Kapitány), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány) és Paul Bettany (Vízió). Utóbbi megjelenése sem volt eddig megerősítve, úgyhogy a színésznek két remek hírt is köszönhetünk erre a napra - habár számítani mindkettőre erősen lehetett, mindig jó hivatalos tényként kezelni ilyeneket. 

Az Empire két nagyszerű képpel is megörvendeztette a rajongókat a közelgő Marvel produkcióból, ezen például a címszereplő Cumberbatch és Rachel McAdams látható. A film során Strange-nek meg kell próbálnia újjáépíteni az életét, ám végül ezt úgy teszi meg, hogy számára mindaddig elképzelhetetlen hatalmak kitanulásába vág bele. Lelki támaszaként és tanáraként az Ősi Egy (Tilda Swinton) fog részben felelni, de előbbiben McAdams karaktere, a sebész Christine Palmer is segédkezik, mint egy kapocs főszereplőnk egykori életéhez. Ahogy azt minden szuperhős esetében megszokhattuk, ő is egy halálos ellenségre talál majd a Mads Mikkelsen által alakított Kaecilius személyében, akiről alant láthattok egy újdonsült fotót. A színész így nyilatkozott karakteréről: 

[Kaecilius] egy olyan ember, aki hisz egy jobb világban. Egy olyan világban, ahol nincsenek emberi tragédiák. Persze az elképzelései jelentősen eltérnek attól, amit Doctor Strange képvisel, és ez konfliktushoz vezet.  

A történet szerint a világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen, a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget - egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye. Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.

A főszerepekben Benedict Cumberbatch (Stephen Strange), Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Rachel McAdams (Christine Palmer), Mads Mikkelsen (Kaecilius), Michael Stuhlbarg (Nicodemus West), valamint Tilda Swinton (Ősi Egy). A mozifilm 2016. november 3-án debütál a hazai mozikban Scott Dirreckson rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.