Hirdetés

Doktor Strange - a Balfékek kreátora is besegített

|

Éppen utóforgatásokon esik át a várva várt Marvel-mozi, amiben Dan Harmon is fontos szerepet játszott.

Hirdetés

A Doktor Strange stábja Harmontownba tett egy utat a napokban. Ugyan a Benedict Cumberbatch főszereplésével érkező Marvel-film forgatásával már jó néhány hónapja végeztek, valamiért némi utómunkálatra is sort kellett kerítsenek, amihez Dan Harmon-t, a Balfékek (Community) televíziós sorozat kreátorát kérték fel, hogy ragadjon tollat és írjon néhány oldalt, melyeket felhasználhatnak a forgatáson.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter hozta le először a hírt, miszerint Harmon csatlakozott Scott Derrickson rendező, C. Robert Cargill ("Sinister") és Jon Spaihts ("Prometheus") mellé, akik mind-mind hozzájárultak valahogyan a forgatókönyvhöz. Harmon nem az első, aki a Balfékek után dolgozik a Marvel Filmes Univerzumán: Joe és Anthony Russo rendezték a vígjáték-sorozat néhány epizódját, közvetlenül mielőtt áttértek az Amerika Kapitány: A tél katonája, a Polgárháború és a következő két Bosszúállók projekthez. 

Az utóforgatások általában nem azt jelentik, hogy valami gond lenne; különösen a nagyobb blockbustereknél. A Marvel gyakorlatilag az összes filmjénél végez némi munkát a fő forgatáson túl, a Polgárháború és A galaxis őrzői sem maradt ki például a sorból. Az érdekes itt az lehet, hogy a stúdió Harmon mellett döntött - talán egy kicsit több humort szeretnének csempészni Stephen Strange történetébe? Novemberben választ kapunk a kérdésre. 

A főszerepekben Benedict Cumberbatch (Stephen Strange), Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Rachel McAdams (Christine Palmer), Mads Mikkelsen (Kaecilius), Michael Stuhlbarg (Nicodemus West) és Benedict Wong (Wong), valamint Tilda Swinton (Ősi Egy). A mozifilm 2016. november 3-án debütál a hazai mozikban Scott Dirreckson rendezésében.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.