Hirdetés

Már készül a Dragon Ball Super szinkronja és tudjuk a premiert is (frissítve)

|

Felülhetünk a nosztalgia hullámvasútra.

Hirdetés

Még tavaly adtunk hírt róla, hogy vélhetően a külföldi nagy sikerre való tekintettel a Dragon Ball Super hozzánk is elérkezhet, méghozzá magyarul. Son Goku állandó magyar hangja, Lippai László akkor elárulta a Dragon Ball Podcast Hun csapatának, hogy ugyan nem tudja, hogy az a 76 új epizód, amit leszinkronizált az a Super lenne-e. Most a srácok a BalogMix szinkronstúdióban jártak, ahol egy rövid időre sikerült elcsípniük Lippait, aki tisztázott is pár kérdést, de nem mindennek fognak örülni a rajongók.

Hirdetés

A Toonsphere értesülései szerint Lippai annyit elárult, hogy most már bizonyosan elkezdődtek a Dragon Ball Super szinkronmunkálatai és 6 epizód már teljes egészében el is készült, mint ahogy az is megerősítést nyert, hogy a megrendelő mindegyik epizód szinkronját megrendelte, de azt nem tudni, hogy melyik csatornáról van szó. 

Viszont most jön a fekete leves: annyi bizonyos, hogy Vegeta és Son Gohan magyar hangjaiként másokat hallhatunk majd, mivel sem Bozsó Péter, sem Csőre Gábor nem vállalta a felkérést. Hogy a szinkronrendező, Bartucz Attila kiket választott a helyükre, egyelőre még nem tudni.

Update: már ki is derült a premier időpontja és ahogy az sejthető volt a Viasat6-on lesz látható, méghozzá március 28.-ától az első évad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.