Hirdetés

Dwayne Johnson lesz Doc Savage!

|

Ami nemrég még csupán ábránd volt, sziklaszilárd ténnyé nemesült - Shane Black magával a Sziklával a főszerepben készíti következő filmjét!

Hirdetés

A világ egyik első szuperhőse, az 1933-ban megalkotott Doc Savage filmre vitelével már egy ideje kokettál a héten bemutatásra került Rendes fickók rendezője, Shane Black. Nemrég annak is hangot adott, hogy magát a Sziklát, Dwayne Johnson-t szeretné látni címszerepben. Nos, Johnson barátunk nem kellette túl sokat magát, hiszen a minap már posztolt is az instájára egy képet, amelyen Shane Black (forgatókönyvíró), Anthony Bagarozzi (forgatókönyvíró), Chuck Mondry (forgatókönyvíró) és Hiram Garcia (producer) társaságában mosolyog nagyokat egy kanapén ülve - ezzel is megerősítve, hogy együtt fognak dolgozni. 

Hirdetés

Dwayne Johnson-nak elég sűrű így is a beosztása (idén még a Central Intelligence, aztán jövőre a Baywatch-ban pózol és még sorolhatnánk), de mégis ki lenne az az elmeháborodott, aki Shane Black-nek nemet mond? Pláne ha egy olyan matériáról van szó, amelynek gyökerei ilyen messzire nyúlnak vissza. A Doc Savage több médiumban is megmutatta már magát: képregényként kezdte, majd rádióban is folytatta pályafutását, de '75-ben játékfilmet is készítettek belőle, mely aztán igen nagyot zakózott. A karaktert úgy is szokták említeni, mint Superman egyik elődjét - elvileg részben róla mintázták, kvázi elpusztíthatatlansága is tőle ered, ám Savage utódjával ellentétben sokkal furább fazon, egy igazi kívülállónak számít. Bizakodunk - akarjuk mondani, biztosak vagyunk abban, - hogy Shane Black és Dwayne Johnson kollaborációjából színarany, zseniálisan sziporkázó mozgókép fog születni. A premierig aztán bőven lesz még időnk arra, hogy rongyosra nézzük a Rendes fickókat. Ja, hogy Te még mindig nem láttad? Akkor mire vársz? Moziba be!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.