Hirdetés

Egész napos élő közvetítéssel jön a DC, nagy bejelentésekre számíthatunk?

|

A DC 8 órás YouTube-os közvetítést jelentett be, sokan pedig vadiúj filmes híreket várnak tőle.

Hirdetés

A DC Entertainment most rendesen ki fogja szolgálni a rajongókat, ugyanis egy egész napos élő közvetítésre készülnek. A YouTube csatornájuk 1 millió feliratkozóját megünnepelvén, 8 órán keresztül nézhetjük majd őket szeptember 2.-án. Az esemény során több képregényíróval is készítenek interjút, de ezen kívül más meglepetéseket is tartogatnak számunkra.

Hirdetés

A csatorna eddig is meglehetősen sokrétű volt, hiszen képregényekről, videojátékokról, rajzfilmekről, sorozatokról és filmekről is találhatunk rajta videókat. A DC Entertainment digitális marketing vezetője, Paul Malmont, igazán büszkén beszélt arról, amit sikerült elérniük az elmúlt néhány évben, a közelgő élő közvetítésről pedig így nyilatkozott:

"Most, még inkább mint máskor, elszántak vagyunk, hogy egyedi és szórakoztató történeteket hozzunk el a DC minden tájékáról a rajongóinknak. A legelső egész napos DC All Access élő közvetítéssel mondunk köszönetet a támogatásért."

Pontosan nem tudjuk, hogy mire számíthatunk ettől, azon kívül, hogy rengeteg alkotótól hallhattunk érdekesebbnél-érdekesebb történeteket, de pletykálják, hogy azoknak is érdemes lehet becsatlakozni, akik nem csupán a képregényeket, de a DC filmeket is epekedve várják. Még ha csupán egy kis szelete is lesz ez az egésznek, nem elképzelhetetlen, hogy valamiféle bejelentéseket is hallhassunk a közvetítés során.

A Múlt hét folyamán egy poszt került fel a Redditre, ami állítólag információkat tartalmazott a DC Bővített Univerzum jövőjéről. Volt egy lista az Acélember 2 lehetséges rendezőiről, amelyen J.J. Abrams és Edgar Wright nevei is felbukkantak, valamint új premier dátumokat tartalmazott, köztük a Suicide Squad 2-ét és Ben Affleck szóló Batman filmjéét. Új filmekről szóló pletykák is felbukkantak a posztban, olyanok, mint hogy George Miller rendezheti a New Gods-ot, Alfonso Cuaron pedig a Green Lantern Corps-ot.

De miért számít mindez? Nos azért, mert állítólag a kiszivárgott információt a Warner Bros. valamikor szeptember elején szeretné bejelenteni. Nem könnyű, és nem is érdemes mindent komolyan venni, ami ebben a szivárogtatásban megtalálható, de az időpontok egybeesése mellett nehéz elmenni. A válaszra szeptember 2.-ig kell várnunk, amikor magyar idő szerint 18:00-kor elkezdődik az élő közvetítés, ami egészen másnap hajnali 02:00-ig fog tartani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.