Hirdetés

Elhunyt Michael Massee, akit A hollóból és a 24-ből ismerhettünk

|

61 éves korában érte a halál Michael Massee-t.

Hirdetés

Hollywood ismét gyászba borul, hiszen egy újabb kiváló színész hagyott itt minket, akinek szerencsétlen szerepet szánt a sors a showbusiness egyik legrejtélyesebb tragédiájában. Michael Massee, aki 1993-ban baleset következtében lelőtte Brandon Lee-t A holló forgatásán, most 61 évesen elhunyt. A halál okáról egyelőre nem áll rendelkezésre pontos információ.

Hirdetés

A színész halálát a Variety-nek erősítette meg Massee ügynöke, miután Anthony Delon Instagram oldalán emlékezett meg színésztársáról. Massee és Delon az Interventions című francia TV sorozaton dolgoztak együtt, ami 2014-ben debütált. Michael Massee "Mókást" (Funboy) alakította A hollóban, amit a színész állítólag sosem nézett meg, az említett tragédia miatt.

A forgatókönyv szerint Massee karakterének rá kellett lőnie Brandon Lee Eric Draven-jére, a színész pedig nem tudott róla, hogy a fegyvert tévedésből éles lőszerrel töltötték meg, a vaktöltény helyett. Massee aztán későbbi interjúkban elárulta, hogy eredetileg nem az ő kezében kellett volna lennie a pisztolynak, de Alex Proyas rendező megváltoztatta a jelenetet.

Michael Masse, mint a Mókás (A holló - 1994)

A 90-es évek végén kisebb filmszerepek jutottak Massee-nak, olyan alkotásokban, mint a Hetedik, a Játsz/ma, az Útvesztőben és az Amistad. Szintén ő alakította Ira Gaines-t a Fox 24 című sorozatának első évadában, de szerepelt A vándorcirkuszban és A jövő emlékeiben is.

Manapság olyan nagyobb volumenű filmekben láthattuk, mint A csodálatos Pókember és A csodálatos Pókember 2, ahol az árnyékokban mozgó misztikus férfit játszotta. Szintén voltak szerepei a CBGB-ben, az At the Devil's Door-ban, a The Last Survivors-ban, a The Wolves of Savin Hill-ben, az Everlasting-ban, a Last Man Club-ban és tavaly két epizódos történetszálat kapott a Feketelistában. Angie Harmon, akivel a Született detektívekben játszott együtt, ezzel a tweet-tel búcsúztatta Massee-t. Nyugodjék békében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.