Hirdetés

Teljes felszerelésükben díszelegnek a Power Rangerek

|

Néhány képnek köszönhetően szemügyre vehetjük a Power Rangers csapatot, valószínűleg rövidesen mozgásban is láthatjuk majd őket.

Hirdetés

Nem olyan régen megtudtuk a Lionsgate és a Saban közreműködésében érkező Power Rangers film teljes stábját, ekkor megtudtuk, hogy Bryan Cranston is benne lesz a filmben méghozzá egy lebegő fej formájában, ugyanis ő alakítja Zordont. és az is kiderült, hogy ellátogatnak az idei év legfontosabb és legnagyobb képregényes találkozójára, a San Diego-i Comic Con-ra is. Mivel a rendezvény ma veszi kezdetét, ezért néhány képet is nyilvánosságra hoztak, és ennek köszönhetően végre szemügyre vehetjük a csapatot, vadi új csillogó felszerelésükben és még ádáz ellenfelüket, Rita Repulsát is, akit Elizabeth Banks alakít majd.

Hirdetés

Habár hivatalos filmes panelt nem jelentett be a Lionsgate, mégis egyre több jel utal arra, hogy valamikor a napokban láthatjuk majd először mozgásban a Rangereket. Egyetlen egy Power Rangers témájú panelt jelentettek be, de az nagy eséllyel csak a legújabb képregényről fog majd szólni. Ennek ellenére mégis, nem ez lenne az első alkalom, hogy egy teljesen másról szóló panelen, meglepetés előzetessel is meglepnék a rajongókat. Mindenesetre, ha mégis így történik, amint debütál az előzetes, mi már közölni is fogjuk nektek. Addig is, lejjebb görgetve megnézhetitek a Rangers csapatot a galériában, egy szinte felismerhetetlenségig elmaszkírozott Elizabeth Banks társaságában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.