Hirdetés

Ez a BMW egy valódi Transformer

|

Már nem csak Michael Bay filmjeiben válnak a menő autók még menőbb robotokká.

Hirdetés

Olyan autót keresel, ami többet tud, mint elsőre látszik? Nos, ha ezek a BMW-k tényleg úgy működnek, ahogyan ez a török cég hirdeti őket, akkor a Transformerek kora talán közelebb van, mint képzelnénk.

Hirdetés

A Letrons-nak nevezett autók képesek átalakulni hagyományos BMW sportkocsikból, két lábon álló mech-ekké. Miután felöltik robot formájukat, a mozgásuk meglehetősen limitálttá válik, hiszen csupán a fejüket, karjukat, csuklójukat és az ujjaikat tudják hajlítgatni. Közel sem olyan mozgékonyak, mint egy valódi Transformer, szóval senki se számítson arra, hogy egyhamar csatába szállhat az egyik ilyennel, de több olyan technológiai vívmányt is tartalmaznak, amelyekben van potenciál.

A Letrons honlapjáról az is kiderült, hogy a BMW-kbe több olyan extra funkciót is beépítettek, amelyek hasznosak lehetnek akkor is, ha egyébként nem akarunk egy hatalmas robotot varázsolni az autónkból. A jármű távirányítható, nagy felbontású LCD kijelző került bele és egy robusztus hangrendszerrel is rendelkezik, csak hogy párat említsünk, viszont a lézer ágyú és az Energon kard sajnos kimaradt a modellből. Az autót egyelőre nem lehet megvásárolni, és azt sem tudni, hogy egyáltalán valaha be lehet-e majd rá ruházni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.