Hirdetés

Szem nem marad szárazon a Fantasztikus Négyes őszinte előzetesétől

|

Megérkezett a 2015-ös Fantasztikus Négyes magyar felirattal ellátott őszinte ízelítője, ami nem kicsit szedi darabokra az adaptációt.

Hirdetés

Több olyan produkcióval is találkoztunk idén, ami ugyan a kritikusoknál csúfosan teljesített, a kasszáknál ezzel szemben csak úgy termelte a pénzt a stúdiónak. Ez az a helyzet, ami Josh Trank tavalyi rendezéséről, a Fantasztikus Négyesről nem volt elmondható. A film, amely 9%-os értékeléssel bír a Rotten Tomatoes oldalán minden szempontból bukta volt, és okkal tartják számon a legrosszabb szuperhősmozik között - ez nem kis részt köszönhető a 20th Century FOX kapkodásának (avagy minél előbb készüljön el, de nehogy visszaszálljanak a filmes jogok a Marvel Studioshoz), illetve a jelentős eltérésnek az alapanyagtól.

Hirdetés

Ezek és még számtalan másik probléma is felírható a szerencsétlen Fantasztikus Négyes számlájára, ami talán nem is lett volna olyan szörnyű, ha nincs az a sok tényező, ami a végtermékhez vezetett. A film őszinte előzetese a sorozattól megszokott zseniális stílusban szedi darabokra megérdemelten a produkciót, így humorban közel sem szenved hiányt. A Marvel Magyarország jóvoltából már magyar felirattal ellátva is megnézhetitek kicsit feljebb görgetve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.