Hirdetés

Félelmetes lesz a Múmia rebootja

|

A Múmia reboot írója azt ígéri, hogy a nézők erősen szorítják majd a karfát a film láttán.

Hirdetés

Jövő nyáron beindul a Universal tervezett szörny univerzuma a Múmia rebootjával, ami 2017. június 9-én érkezik a mozikba. A stúdió komoly szándékát tükrözi az a tény, hogy nem akármilyen szereplőgárdát verbuvált össze a filmhez, hiszen Tom Cruise és Russell Crowe mellett, Annabelle Wallis, Sofia Boutella és Jake Johnson is a stábot erősítik. Most a rebootot író Jon Spaihts nyilatkozott a filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

A forgatókönyvíróval a The Hollywood Reporter-nek volt alkalma beszélgetni, hiszen Spaihts-nek a most mozikba került Doktor Strangeben is benne van a keze nyoma. Amikor az új Múmiáról kérdezték, az író nem habozott elárulni, hogy egy félelmetes alkotásra számíthatnak a nézők:

"Úgy vélem hasonlóan sokan vágynak arra, hogy felfedezzük a rémisztő dolgokat, mint amennyien a kozmikus világ megismerésére vágytak. Azt hiszem ez lesz az első Múmia film a Universal kínálatában, ami valóban ijesztő lesz. Az első Boris Karloff és Lugosi Béla Múmiák a maguk, talán idejétmúlt módján, ijesztőek voltak. A későbbi filmek már inkább a látványról szóltak. A miénkből sem fog hiányozni az akció és a kaland, de lesz benne erő ahhoz, hogy megrémítsen. Ezért fog új élményként hatni ez a film."

A Múmia rebootja tehát 2017. nyarán érkezik a mozikba, Alex Kurtzman rendezésében. Ti örülnétek annak, ha valóban egy ijesztőbb alkotást kapnánk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.