Hirdetés

Stephen Amell hangol minket az óriási DC sorozatos crossoverre

|

A Zöld Íjász karakterét életre keltő színész jópofa fotóval promózza a crossovert.

Hirdetés

Láthattunk már crossovert a Zöld Íjász és a Flash, illetve utóbbi és Supergirl között. Megelevenedett az addig animációs filmben szereplő Vixen a tévéképernyőkön Oliver Queen mellett, de az íjjal felfegyverzett igazságosztót Constantine is segítette, akinek kaszálták önálló sorozatát. Mi lesz a The CW következő lépése a DC sorozatos univerzumával? Mint az korábban kiderült, egy óriási, négyrészes crossover a jelenleg futó sorozatok között, amit most Stephen Amell promózott be egy kicsit. 

Hirdetés

Amell Twitteren osztotta meg az alant látható teaser fotót a hétvégén, amin néhány szuperhős szerkójának csukáit vehetjük szemügyre - ott van a forgatáson teljes felszerelésében Grant Gustin (Flash), Melissa Benoist (Supergirl), Caity Lotz (Fehér Kanári) és Brandon Routh (Atom). A képaláírás mindössze ennyit tesz: "Hamarosan."  

A Supergirl forgatása nemrég áthelyeződött Vancouverbe, ahol a többi CW-féle DC sorozaté is zajlik, így nem bánnánk azt sem, ha készülne egy nagy csapatfotó a csatorna szuperhőseiről, lehetőleg Tlyer Hoechlinnel (Superman), ameddig dolgozik jelenetein a sorozat második szezonjának első két epizódjához.

A crossover esemény állítólag novemberben zajlik le, miután a The Flash október 4-én, az Arrow október 5-én, a Supergirl új otthonában október 10-én, a Legends of Tomorrow pedig október 13-én tér vissza következő évadaival. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.