Hirdetés

A galaxis őrzői - itt vannak az animációs sorozat magyar hangjai

|

Az RTL Spike-on most kezdett A galaxis őrzői filmek után játszódó animációs sorozat, a magyar hangok között pedig van egy-két érdekesség.

Hirdetés

A december elsején elindult RTL Spike nevű új hazai tévéadó nem csak a felnőtteknek szánt premier sorozatokban jeleskedik majd, hanem bizony a kissebbek (vagy a talán nem is annyira kicsik) számára is szolgáltat néznivalót. Az egyik nem főműsoridős premierjük A galaxis őrzőiből megismert szereplőkkel készült azonos című animációs sorozat lett.

Hirdetés

Az amerikai Disney XD adóra készített Marvel széria története ott folytatódik, ahol az első élőszereplős Galaxis őrzői-film véget ért, de a filmet rendező James Gunn elmondta, hogy ez a sorozat nem része a mozi univerzumának, azaz az animációnak nem lesz hatása a film cselekményére.

Azt kimondottan jó olvasni, hogy azokat a szereplőket, akiket láthattunk a filmben, azok a színészek szinkronizáljak itt is, akik a moziváltozatban. Egyedül csak Mordály volt kénytelen hangot váltani, mivel Kálloy Molnár Péter egyéb munkái miatt nem tudta vállalni ezt a szinkront. Őt Lippai László váltja. A magyar változatot az idén többek között az Ash vs. Evil Dead és az Apja, fia, unokája szinkronját is koordináló Marton Bernadett rendezi.

Magyar hangok:
Peter Quill (Űrlord) - Miller Zoltán
Gamora - Solecki Janka
Drax - Ifj. Jászai László
Groot - Dézsy Szabó Gábor
Mordály - Lippai László
Yondu Udonta - Scherer Péter
Korath - Barabás Kiss Zoltán
Meredith Quill - Balsai Móni
A Bróker - Fodor Tamás
Cosmo - Kapácsy Miklós
Thanos - Törköly Levente

Magyar szöveg: Szentmihályi Hunor
Hangmérnök: Csomár Zoltán
Vágó: Kajdácsi Brigitta
Gyártásvezető: Fehér József
Szinkronrendező: Marton Bernadett
Stúdió: Mafilm Audio

Forrás: ISzDb

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.