Hirdetés

Channing Tatum továbbra is érdekelt a Gambit filmben

|

Régóta bizonytalan az X-Men eredetfilm, a Gambit sorsa, most azonban kaptunk egy kis helyzetjelentést a projekttel kapcsolatban és talán van még remény.

Hirdetés

Jó régen hallottunk már a Gambit film felől. Utoljára júliusban, amikor a producer, Simon Kinberg elárulta: a munkálatok várhatóan valamikor 2017 tavaszán kezdődhetnek meg. Ám sajnos újfent korai volt az öröm, rá egy hónappal később ugyanis ismét sötét fellegek érkeztek a projekt fölé: dobbantott a film éléről a rendező Doug Liman, így a film sorsa ismét a bizonytalanság talajára tévedt, és ez volt az utolsó hír, amit a film felől hallottunk. Ma azonban megtört a hallgatás, és érkezett egy rövid update, melyből kiderült, hogy Channing Tatum továbbra is a fedélzeten van.

Hirdetés

A hír a Buzzfeed riporterétől, Jarett Wieselmantől származik, aki jelen volt a TCA Winter Tour-on, ahol az új X-Men sorozatot, a Legiont népszerűsítette a producer, Lauren Shuler Donner., aki elárulta, hogy a színész továbbra is érdekelt a filmben, akinek feltett szándéka elkészíteni azt.

A Gambit hányattatott sorsa 2014-ig nyúlik vissza, amikor is bejelentésre került a film. Akkor még úgy tűnt, hogy a karakter az X-Men: Apokalipszisben mutatkozhat be, mielőtt megkapja a saját spin-off filmjét 2016 őszén. Ám mint tudjuk, nem így alakultak a dolgok, hiszen az eredeti rendező, Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás) elhagyta a projektet. Ezután érkezett Doug Liman, akinek a tervei között szerepelt a 2016-os tavaszi forgatás megkezdése, de ezt is el kellett tolni a forgatókönyv újraírása miatt. Liman távozása óta pedig továbbra sincs rendezője, se premierdátuma a filmnek.

A FOX-nak egyébként van két bejegyzett, egyelőre cím nélküli Marvel projektje, melyek közül az elsőnek idén november 2-án, míg a másiknak 2018. június 29-én kéne megérkeznie. Ám mivel még semmit nem hallottunk efelől a két titkos cím felől, valószínű, hogy ezek át fognak majd csúszni a következő évre. De vajon az egyik dátum pont a Gambit-et rejti? Meglátjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.