Hirdetés

George Miller lehet a Green Lantern Corps rendezője?

|

A Mad Max: A harag útja nagyszerű rendezője ezúttal a következő Zöld Lámpás filmet, a Green Lantern Corps-t rázhatja gatyába? Nem lenne ellenünkre.

Hirdetés

Ha minden jól megy, és rendesen beindul a DC Filmes Univerzuma, 2020. júniusában érkezhet az új Zöld Lámpás film, a Green Lantern Corps, amely nem meglepő módon a fejlesztés nagyon korai szakaszában áll.

Hirdetés

A stúdió még nem találta meg a megfelelő írót és rendezőt sem, de pletyka szinten már sok mindenkit szóba hoztak a filmmel. A mai nap is egy újabb hír röppent fel, mi szerint a Warner Bros. George Millert szeretné a rendezői székbe. Sok rajongó tisztában van vele, hogy Millernek már volt dolga a DC-vel, ugyanis sokáig ő állt a 2009-re tervezett Igazság Ligája film élén, ám az írósztrájk miatt törölve lett a projekt. A Mad Max: A harag útja hatalmas sikere után viszont újra felröppentek a hírek, hogy a Warner újfent megbízná Millert egy 'meghatározatlan' DC film rendezésével. A legutóbbi Heroic Insider része alatt pedig kiderült, ez a meghatározatlan film a Green Lantern Corps lehet. Itt a részlet, hogy mi is hangzott el a műsorban:

Engedjétek meg, hogy elmondjam mit hallottam tegnap. Egy nagyon érdekes pletykát George Millerről. Képzeljétek, lehet ő készíti majd el a Green Lantern Corps filmet, és szerintem tökéletes választás lenne! Hülyéskedtek velem? George Miller! Imádom a fickót! Persze ne vegyétek készpénznek, ez csak egy pletyka még, én csak a szó szoros értelmében hallottam valahol tegnap.

Amióta bejelentés került a Green Lantern Corps cím, sokan hisznek abban, hogy a film több Zöld Lámpás karaktert is felvonultat majd, köztük Hal Jordant és Jon Stewartot. A múlt hét óta pedig egy harmadik Földi születésű Lámpás, Kyle Rayner feltűnéséről beszélnek, de mivel még sem rendezője, sem írója nincs a projektnek, semmit sem szabad biztosra venni, ugyanakkor bármi lehetséges. A producer Charles Roven korábban már elárulta, hogy nem tervezik Zöld Lámpást behozni az Igazság Ligája 2. részéig, ami csak 2019. június 14-én érkezne a mozikba. Az Igazság Ligája 1. része már forog Angliában, de hogy mikor kezdik a 2. rész munkálatait, arról fogalmunk sincs. Miller régebben már elmondta, hogy egy kis költségvetésű filmet szeretne elkészíteni, mielőtt visszatérne a Mad Max folytatásához, így nem tudni, hogy a rendező módosított-e az időbeosztásán a Zöld Lámpás film miatt, de reméljük hamarosan minden kiderül. Ti örülnétek egy George Miller féle Zöld Lámpásnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.