Hirdetés

Glenn Close is visszatér A galaxis őrzői 2-ben

|

Glenn Close szintén tiszteletét teszi az űrkaland jövőre érkező folytatásában.

Hirdetés

Már véget ért A galaxis őrzői 2-nek a forgatása, ám a munkálatoknak még távolról sincs vége, és még mindig sok titok övezi a filmet. A rendező James Gunn szereti is ezzel húzni a rajongók agyát, ugyanis megannyi sejtelmes bejegyzést és rejtélyes képet szokott megosztani Twitter fiókján, ám most egy hivatalos megerősítéssel lepte meg a nagyvilágot.

Hirdetés

Elmondta, hogy a Nova Corps - vagy legalábbis Glenn Close Nova Prime szerepében biztos feltűnik a folytatásban.

A Nova Corps-ot és Glenn Closet utoljára az előző film végén láthattuk, miközben biztonságba helyezték az egyik Végtelen Követ. Azonban Gunn korábban elmondta, hogy sem a Végtelen Kövek, sem Thanos nem lesz fontos tényező A galaxis őrzői 2-ben, így kiváncsian várjuk, miként és miért tér majd vissza Nova Prime és a Nova Corps.

A galaxis őrzői 2 2015. május 5-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Sean Gunn, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Kurt Russell és talán Sylvester Stallone is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.