Hirdetés

God Particle - ez lesz a következő Cloverfield film

|

A Cloverfield Lane 10 után tovább bővül J.J. Abrams alacsony költségvetésből készülő Cloverfield univerzuma: a következő rész a jövőre érkező God Particle lesz szintén más sztorival, más rendezővel és más szereplőgárdával.

Hirdetés

A Cloverfield franchise már két filmmel büszkélkedhet: a 2008-as Cloverfielddel és az idei Cloverfield Lane 10-zel, azonban ezek nem kapcsolódnak egymáshoz szorosan, lényegében csak egy univerzumon osztoznak. Utóbbit Dan Trachtenberg rendezésében, J.J. Abrams produceri felügyeletével kaptuk meg, aki a The Wrap információi szerint a Bad Robot nevezetű produkciós cégével és a Paramounttal együttműködve várhatóan évről-évre meg fog minket lepni egy alacsony költségvetésű Cloverfield projekttel, csak éppen mindegyik más rendezővel és gárdával készül, valamint más sztorit mesél el. 

Hirdetés

A következő felvonás a 2017. február 24-re kitűzött God Particle című sci-fi thriller lesz, amelyet Julius Onah (The Girl is In Trouble) vezényelt le Oren Uziel (Mortal Kombat: Rebirth, 2 Jump Street) és Doug Jung (Sötét zsaruk, Star Trek: Mindenen túl) forgatókönyvéből. A God Particle sztorijában egy csapat asztronautát követhetünk majd figyelemmel, akik egy olyan félelmetes felfedezést tesznek, amely megkérdőjelez mindent, amiben addig hittek, miközben kétségbeesetten próbálnak túlélni. Ebből még bármi kisülhet, de az valószínűsíthető, hogy mivel Daniel Mindel (Star Wars: Az ébredő Erő, Sötétségben - Star Trek) az operatőr, a szemünk elégedett lesz. 

A főszerepben a fenti képen látható David Oyelowo (Selma, Csillagok között, A komornyik) és Gugu Mbatha-Raw (Harc a szabadságért, Sérülés, Jupiter felemelkedése) láthatóak, rajtuk kívül többek között Daniel Brühl, Elizabeth Debicki és Chris O'Drowd is felbukkan a vásznon. A hírek szerint hamarosan befut a God Particle első kedvcsinálója, kíváncsian várjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.